[smartslider3 slider=20]

Teràpia INDIBA: Activ Prorecovery


INDIBA® Therapy ha estat reconeguda com un mètode terapèutic eficaç per eliminar ràpidament el dolor provocat per la rigidesa en les extremitats i la columna. Ha estat provat durant anys en el sector de l'esport professional, on la ràpida recuperació és una  necessitat absoluta. El seu ús s’està estenent en el món dels atletes aficionats i pacients amb patologies del sistema musculesquelètic, que pateixen traumes o condicions degeneratives similars a la dels atletes professionals.


Els teixits tractats amb INDIBA® ProRecovery es beneficien dels efectes terapèutics degut a la transferència d’energia biocompatible, que equilibra els potencials de la membrana dels nociceptors (receptors del dolor) i les fibres nervioses, bloquejant estímuls del dolor amb la conseqüent disminució dels mateixos.

La interacció amb les activitats de la membrana augmenta els intercanvis iònics i actua estimulant el metabolisme de la microcirculació. Això condueix a la proliferació precoç de les cèl·lules sanes per la reparació dels músculs i els tendons, juntament amb una reabsorció dels hematomes i extravessaments intrarticulars.


L’efecte tèrmic és proporcional a la intensitat de les corrents d’alta freqüència regulada per el/la terapeuta INDIBA® ProRecovery, i per tant, mai arriba a nivells perillosos com pot ocórrer en els sistemes tradicionals.  Tots els efectes han estat documentats per estudis clínics que ofereixen un excel·lent suport per la recuperació de lesions en els camps de la Fisioteràpia i la Rehabilitació, degut a l’eficàcia terapèutica de INDIBA® Therapy sobre els símptomes de dolor i en la millora funcional.


Algunes de les patologies agudes i cròniques que es poden tractar amb INDIBA:

  • Lumbàlgies, dorsàlgies i cervicàlgies.
  • Tendinitis.
  • Artrosis lumbar, de genoll, de mans, de maluc, d'espatlla, etc.
  • Fibromiàlgia.
  • Fractures.
  • Esquinços.

ADREÇA

Plaça Alcalde LLoret Núm. 1, 1r, 1ª

43005 Tarragona

CONTACTE

SEGUÉIX-NOS!

© Copyright Fisiovital Tarragona 2019. Tots els drets reservats. Disseny i desenvolupament per