AVÍS LEGAL


En compliment amb el deure de la informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (SSICE), a continuació, es fa constar:


1. Dades identificadores de la responsable


En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de la SSICE, informem que la TITULAR d’aquesta pàgina Web és RUTH MASSÓ JUAN, qui transmet l’exercici de la seva activitat com a fisioterapeuta.


1.1 Identitat de la responsable


Titular: Ruth Massó Juan

Inscrita: Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de Catalunya

NIF/CIF: 39705194H

Domicili: Av. de Roma, 14, entresòl 3a

C.P.: 43005 Tarragona (TARRAGONA)

Correu electrònic: fisiovitaltgn@gmail.com

Pàgina Web: https://www.fisiovitaltgn.com


2 Finalitat de la pàgina web.


Els serveis prestats per la TITULAR de la pàgina Web son els següents:


  • Informació sobre serveis concrets a través de correu electrònic, tals como: butlletins (newsletters), noves entrades (posts), ofertes comercials, així com altres comunicacions que la Web considera interessants per als seus USUARIS.
  • Donar compliment mitjançant les dades, als requeriments i gestió de cites sol·licitades pels USUARIS.
  • Gestionar la prestació o la gestió administrativa dels serveis consultats o contractats pels USUARIS.
  • Valorar l’acceptació de candidatures en cas d’acceptar l’entrega de currículums a través de la Web.


3. Usuaris


L’accés i/o ús d’aquest lloc Web atribueix la condició d’USUARI, qui accepta els presents termes d’ús. No obstant, el simple ús de la pàgina Web no suposa l’inici d’una relació laboral/comercial.


4. Ús de la pàgina Web i captura de la informació


4.1 ÚS DEL LLOC WEB


La Web proporciona l’accés a articles, informacions, serveis i dades (en endavant, “continguts”) propietat de RUTH MASSÓ JUAN. L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús de la Web.


La TITULAR de la Web, es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l’ordre o la seguretat pública o que, a al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació.


En qualsevol cas, la Web no serà responsable de les opinions manifestades pels USUARIS a través del Blog o altres eines de participació que es puguin crear, conforme a lo previst en la normativa d’aplicació.


4.2 Captura d’informació


  •  Cookies de rastreig
  • Navegació y Direcció IP: Quan es navega per aquesta Web, l’USUARI facilita de forma automàtica al servidor de la Web informació relativa a la seva direcció IP, data i hora d’accés, l’hipervincle que li ha reenviat a aquestes, el seu sistema operatiu i el navegador utilitzat. L’Agència Espanyola de Protecció de Dades considera la IP com una dada de caràcter personal. Aquesta Web no utilitzarà la IP per identificar als seus USUARIS, aquestes dades seran guardades i utilitzades únicament per al control i realització d’estadístiques d’accés i visites a la Web, per analitzar tendències, administrar el lloc, i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’USUARIS en el seu conjunt. En cap cas seran comunicades o cedides a tercers.


5. EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT


La Web no es fa responsable, en cap cas, dels danys y perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: per errors o omissions en els continguts, per falta de disponibilitat del lloc Web, – el qual realitzarà parades periòdiques per manteniments tècnics – així com per la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, tot i haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.


6. MODIFICACIONS


La Web es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes a la seva Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la que aquests apareguin presentats o localitzats a la Web.


7. GENERALITATS


La Web perseguirà l’incompliment de las presents condicions, així com qualsevol utilització indeguda de la seva Web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.