[smartslider3 slider=22]

Fisioteràpia Pediàtrica


La Fisioteràpia Pediàtrica és una de les branques dedicada a aquells nens i nenes que presenten un retard general en el seu desenvolupament, desordres en el moviment (tant congènits com adquirits) o tenen risc de patir-los. Dins d'aquesta disciplina oferim assessorament a les famílies i intervenció terapèutica des de les primeres setmanes de vida fins a l'adolescència.


En primer lloc es realitza la valoració global del nen o nena i del seu entorn per establir els objectius que volem assolir amb el tractament o intervenció. Els objectius habitualment es plantegen a curt termini per poder revisar-los periòdicament.


La sessió sempre anirà en funció de cada cas, la fisioterapeuta en Pediatria compta amb molts recursos i tècniques, com les mobilitzacions, els exercicis per guanyar força, les tècniques de Fisioteràpia Respiratòria, etc. En molts casos les eines són el joc i l'estimulació de l'aprenentatge del moviment, en altres casos com pot ser la Fisioteràpia Respiratòria, s'utilitzen tècniques específiques per millorar la bona mecànica respiratòria.

Fisioteràpia Respiratòria en Pediatria


Aquesta especialitat s'ocupa de millorar les alteracions respiratòries dels nostres nens i nenes mitjançant tècniques i maniobres específiques no invasives, totes elles amb recolzament i evidència científica.


La sessió consta de l'auscultació, neteja nasal i maniobres per facilitar el drenatge i desobstrucció de les vies respiratòries. Tant el bon diagnòstic, com l'aplicació de la tècnica i l'educació als pares són les claus per la bona evolució i la prevenció de complicacions.

ADREÇA

Plaça Alcalde LLoret Núm. 1, 1r, 1ª

43005 Tarragona

CONTACTE

SEGUÉIX-NOS!

© Copyright Fisiovital Tarragona 2019. Tots els drets reservats. Disseny i desenvolupament per