[smartslider3 slider=19]

Rehabilitació mèdica


La Fisioteràpia és l’encarregada de realitzar la rehabilitació mèdica, o en altres paraules, la Fisioteràpia traumatològica. A vegades és necessària la prescripció mèdica per part d’un traumatòleg o metge rehabilitador, i ha de ser realitzada íntegrament per un/a fisioterapeuta que garanteixi la seguretat i l'eficàcia del tractament.


Aquesta especialitat engloba diferents modalitats com l’electroteràpia, les mobilitzacions passives, els exercicis actius, passius o assistits, la reeducació postural i altres.


L'electroteràpia és una disciplina que s'engloba dins de la Fisioteràpia i es defineix com l'art i la ciència del tractament de lesions i malalties per mitjà de l'electricitat. 


Els principals efectes de les corrents d'electroteràpia són:

  • Reducció de la inflamació (p.ex. Ultrasò).
  • Alleugeriment del dolor (p.ex. corrents TENS).
  • Millora del trofisme i recuperació de la mobilitat.
  • Recuperació de la funcionalitat.
  • Potenciació muscular.

Aquesta especialitat està indicada en persones amb patologia bàsicament traumatològica, com ara fractura òssia, luxació, politraumatisme, esquinç, patologia traumàtica muscular i patologia neurològica (accidents vasculars cerebrals, lesions medul·lar, etc.).


Els tractaments que oferim dins de les diferents mutualitats consisteixen principalment en electroteràpia i mecanoteràpia (TENS, electroestimulació, ultrasò, infraroig, tracció). A més, disposem de taules d’exercicis guiades per potenciar, estirar i elastificar la musculatura lesionada en patologies de columna vertebral i extremitats.


Si disposes de d'assegurança mèdica has de saber que treballem amb les següents mútues:

ADREÇA

Plaça Alcalde LLoret Núm. 1, 1r, 1ª

43005 Tarragona

CONTACTE

SEGUÉIX-NOS!

© Copyright Fisiovital Tarragona 2019. Tots els drets reservats. Disseny i desenvolupament per