Hola, sóc la Ruth

Sóc la fisioterapeuta més antiga del centre. L’any 2008 vaig començar a treballar a l’antic centre de rehabilitació del Dr. Aguilar. Any rere any vaig trobar el meu lloc allà fins que un dia, per motius de jubilació del personal, el doctor em va donar la oportunitat de gestionar el centre. Fins avui!


Actualment treballo com a fisioterapeuta en l'àmbit de l'educació especial en una escola de Tarragona, i per altra banda, em dedico a tractar els pacients del nostre centre. Tant una cosa com l’altra m’ajuden a enriquir-me molt com a persona i és un repte poder compaginar-ho amb responsabilitat i il·lusió. Em motiva sentir que milloro cada dia gràcies a la continua formació professional i gràcies a la confiança dels meus pacients.

· Diplomatura en Fisioteràpia.

· Postgrau de Fisioteràpia per Grans Animals

· Postgrau d’ Osteopatia Estructural a Escoles Gimbernat

· Osteopatia a l’ Escola Francesa d’ Osteopatia de Barcelona

· Postgrau de Fisioteràpia Pediàtrica

· Formació INDIBA® Activ


Hola, sóc la Gisela

Practico esport des de fa molts anys i sempre he sentit curiositat per conèixer el cos humà i el seu funcionament. això és el que em va dur a estudiar Fisioteràpia. Al començament, volia especialitzar-me en Fisioteràpia Esportiva, però un cop dins, te'n adones de la gran quantitat d'especialitats que avarca aquesta gran disciplina


Va ser aleshores quan vaig començar a treballar amb persones que pateixen malalties neurològiques que cursen amb discapacitat i dany cerebral.


Encara ara, continuo molt a prop del món de l'esport i de les patologies i lesions que se'n deriven. M'apassiona estudiar el comportament i el moviment humans, i les situacions que el poden condicionar.

· Grau en Fisioteràpia

· Formació INDIBA® Activ

· Curs de Fitness per a la Salut

· Taller d'Amputats per a Fisioterapeutes

· Embenat Neuromuscular (Kinesiotaping)

Hola, sóc l'Andrea

Em complau presentar-vos la meva història i experiència en el camp de la fisioteràpia. Des de l'inici de la meva carrera, vaig tenir la certesa que la meva passió i especialització estaria en la fisioteràpia pediàtrica. Per a aconseguir aquest objectiu, em vaig graduar en Fisioteràpia i després vaig realitzar el prestigiós Màster en Fisioteràpia Pediàtrica de la Universitat Internacional de Catalunya, que em va brindar una base sòlida en el tractament de nens i joves amb diferents afeccions i necessitats. Amb el ferm desig de complementar la meva formació, vaig buscar cursos addicionals que em permetessin perfeccionar les meves habilitats i brindar una atenció integral als meus pacients.

Malgrat el meu enfocament en la fisioteràpia pediàtrica, també tinc una àmplia experiència en el tractament d'adults. Per a abordar les necessitats dels meus pacients adults, em vaig especialitzar en tècniques de punció seca, Indiba i fibrólisis diacutánea brindant tractaments eficaços i personalitzats per a cada cas.


La meva trajectòria educativa no es limita únicament a la fisioteràpia. Abans de convertir-me en fisioterapeuta, vaig estudiar Pedagogia de les Arts Visuals i la Dansa a Madrid. Aquesta formació única em va portar a especialitzar-me en Pilates sòl i màquines. A més, vaig decidir enfocar les meves habilitats cap al món de la dansa, i vaig realitzar una formació específica en Fisioteràpia de la Dansa en el prestigiós Centre de Prevenció en Arts Escèniques (*CPAE). Gràcies a aquesta experiència, puc proporcionar un enfocament holístic per a millorar el rendiment i prevenir lesions en ballarins i artistes escènics.

En les meves sessions, m'esforço a oferir un ambient acollidor i professional per als meus pacients. La meva filosofia es basa en l'atenció centrada en el pacient, amb enfocament en tractaments individualitzats que promoguin la recuperació i el benestar general. Ja sigui que estiguis buscant millorar la teva qualitat de vida, recuperar-se d'una lesió o ajudar el teu fill a aconseguir el seu màxim potencial, sóc aquí per a brindar-te la millor atenció fisioterapèutica possible.

Espero que aquesta breu presentació t'hagi proporcionat una visió general de la meva formació i experiència com a fisioterapeuta. No dubtis a contactar-me per a concertar una cita o per a obtenir més informació. Estic ansiosa per col·laborar amb tu en el camí cap a una vida més saludable i en moviment.

· Fisioteràpia URV

· Màster en Fisioteràpia Pediàtrica UIC

· Fisioteràpia Respiratòria Pediàtrica Fisiobronquial (100h)

· Fisioteràpia en el Còlic del Lactant Fisiofocus

· Fisioteràpia de la Dansa CPAE

· Punció Seca Travell & Simons

· Fibròlisi Diacutània (Ganxos)

· Pilates Sòl i Máquines- Polestar Pilates

· INDIBA® Activ Therapy i INDIBA® Activ Fisioestètica.

El teu centre de Fisioteràpia a Tarragona