FisioVital Tarragona


Repassant la història del centre, ens remuntem cap a finals dels anys 70, exactament al 1980. quan va començar com a centre de reeducació pre i postpart de la mà d'Elvira Llort i una matrona de nom Teresa. Exercien en dues localitzacions diferents del carrer Prat de la Riba. En una d'elles van deixar enrere el postpart per continuar definitivament amb la Rehabilitació. Més endavant, el Dr. Aguilar, reconegut metge rehabilitador de la ciutat, va començar a col·laborar amb elles fins a l'actualitat.

Avui en dia, FisioVital està ubicat en ple centre de Tarragona, ben comunicat i amb bon accés tant pels tarragonins com pels veïns d'arreu de la província. Ens trobem a pocs metres de la Plaça Imperial Tàrraco, gairebé al costat de l'estació d'autobusos de la ciutat.


T'oferim tot tipus de tractaments enfocats a millorar la teva salut, des de rehabilitació mèdica fins a tractaments especialitzats en sessions individuals. La rehabilitació també la realitzem si disposes de mútua asseguradora. Pots consultar aquí quines són les companyies mèdiques amb les que treballem.

L'horari d'atenció al públic per a la rehabilitació mèdica a partir de mútua asseguradora és de:

Dilluns a divendres de 8.00 a 13.00

A excepció dels divendres, quan el centre romandrà tancat durant la tarda.


Tots els tractaments especialitzats que t'oferim es realitzen en sessions individuals mitges o completes i classes grupals amb un horari d'atenció més flexible. Ens adaptem a la teva disponibilitat acordada amb la teva terapeuta. T'esperem!

Les nostres instal·lacions


Al centre comptem amb diferents sales equipades amb mobiliari mèdic i aparells que ens permeten complementar les nostres intervencions manuals. Disposem també d'un gimnàs o sala central on realitzem bona part de la rehabilitació mèdica i les classes grupals.


A més, gaudim d'un petit espai per a que puguis desar els teus objectes personals en forma de taquilles, per si prefereixes posar-te roba més còmoda per a la sessió.